Sugeng rawuh ing RICON WIRE MESH CO., LTD.
  • bolong logam ditambahi bolong ditambahi bolong ditambahi bolong ditambahi bolong sing rata

    Katrangan singkat:

    Galvanis logam ditambahi bolong, galvanis ditambahi bolong, aluminium ditambahi bolong Diamond flat sheet


    Detail Produk

    Tag Produk

    Aplikasi

    Bolong sing ditambahi solid banget amarga sakabehane. Iki digawe saka potongan lembaran baja. Lumahing ditutupi karo PVC utawa galvanis. Produk bolong logam sing ditambahi disedhiyakake kanthi macem-macem ukuran lan bentuk stainless steel lan aluminium galvanis ireng lan liya-liyane. Bolong bisa disedhiyakake ing lembaran lengkap utawa digawe kanggo spesifikasi pelanggan. Bolong logam sing ditambahi duwe macem-macem aplikasi industri, komersial lan arsitektur, bolong nyedhiyakake alangan tugas abot durung ngidini cahya, panas, udara, cair lan swara bisa dilewati

    1) Bahan: Aluminium, lembaran galvanis, bolong kawat stainless steel, bolong tembaga

    2) Pola: Mbukak kanthi bentuk berlian, heksagonal utawa bentuk khusus.

    3) Kaluwihan: Bolong logam sing ditambahi kuwat lan awet, kanthi bentuk sing nyenengake.

    4) Ukuran: Long way of bolong: 3-100mm;

    Cara cendhak bolong: 2-80mm;

    Kekandelan: 0.3-5mm;

    Spesifikasi

    MESH FLAT TERBESAR
    LWD (mm) SWD (mm) Jembar Strand Gauge Strand % Area Gratis Kira-kira.Kg/m2
    6.05 3.38 0,5 0,8 50 2.1
    10.24 5.84 0,5 0,8 75 1.2
    10.24 5.84 0,9 1.2 65 3.2
    3.80 2.10 0,8 0,6 46 2.1
    14.20 4,80 1.8 0,9 52 3.3
    24,40 7.10 2.4 1.1 57 3.4
    23.20 5,80 3.2 1.5 43 6.3
    32,70 10.90 3.2 1.5 59 4
    33,50 12.40 2.3 1.1 71 2.5
    42,90 14.20 4.6 2.7 58 8.6
    39.10 18,30 4.7 2.7 60 7.6
    43.20 17.08 3.2 1.5 69 3.2
    69,80 37.10 5.5 2.1 75 3.9

     

    Kekandelan logam

    Ukuran bolongan nominal

    Ukuran produk standar

    Diitung Bobot kg / m2

    SWM

    LWM

    Untaian

    Jembar

    Dawane

    0,5

    3

    6

    1000

    2000

    2000

    1,76

    3.2

    8

    5

    10

    6

    12.5

    1800

    3000

    1.08

    7

    14

    8

    16

    2000

    3340

    9

    20

    12

    30

    1.35

    1800

    2000

    3600

    4000

    0,88

    10

    25

    1.12

    0,8

    10

    25

    1.12

    12

    30

    1.35

    1.41

    15

    40

    1,68

    1

    10

    25

    1.12

    12

    30

    1.35

    1,76

    15

    40

    1,68

    1.2

    10

    25

    1.13

    12

    30

    1.35

    2.12

    15

    40

    1,68

    18

    50

    2.03

    1.5

    15

    40

    1,69

    2,64

    18

    50

    2.03

    22

    60

    2.47

    29

    80

    3.25

    3.53

    2

    18

    50

    2.03

    1800

    2000

    2500

    3600

    4000

    5000

    22

    60

    2.47

    29

    80

    3.26

    4.42

    36

    100

    4.05

    44

    120

    4,95

    5.29

    3

    36

    100

    4.05

    44

    120

    4,95

    55

    150

    4.99

    2000

    5000

    4.27

    2500

    6400

    65

    180

    4.6

    2000

    6400

    3.33

    2500

    8000

    4

    22

    60

    4.5

    1500

    |

    2000

    2000-3000

    12.84

    30

    80

    5

    2000-4000

    10.46

    38

    100

    6

    2000-4500

    9.91

    5

    24

    60

    6

    2000-3000

    19.62

    35

    80

    6

    2000-4000

    14.71

    38

    100

    7

    2000-4500

    14.67

    56

    150

    6

    2000-6000

    8.41

    76

    200

    6

    2000-6000

    6.19

    6

    32

    80

    7

    2000-4000

    20.6

    38

    100

    7

    2000-4500

    17.35

    56

    150

    7

    2000-6000

    11.77

    expanded metal mesh01 expanded metal mesh03 expanded metal mesh02 expanded metal mesh04

    expanded metal mesh expanded mesh expanded wire mesh expanded flattened mesh

    expanded metal mesh expanded mesh expanded wire mesh expanded flattened mesh

    expanded metal mesh expanded mesh expanded wire mesh expanded flattened mesh

    expanded metal mesh expanded mesh expanded wire mesh expanded flattened mesh

    expanded metal mesh expanded mesh expanded wire mesh expanded flattened mesh


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk